RETOURNEREN

Bij VerdraaidMooi is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren (mits je bestelde product niet onder de uitzondering op retourneren valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier onder aan deze pagina (formulier voor herroeping.doc). We zouden het fijn vinden als u ook even een mail stuurt naar info@verdraaidmooi.nl als u wilt retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn. Maar ik zou het nog fijner vinden als u me gewoon zou bellen: dan lossen we het samen op!

Kiest u voor retour sturen dan kan dat naar het volgende adres:

VerdraaidMooi
Burg. Huydecoperweg 8
3615 AD Westbroek


UITZONDERING RETROURNEREN

De producten die u via deze webwinkel hebt gekocht en op maat volgens de door u ingevoerde specificatie zijn gemaakt zijn uitgesloten van het retourrecht. Ook het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”


HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan VedraaidMooi geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@verdraaidmooi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. U dient daarbij het volledig ingevuld retourformulier mee te sturen dat u onder aan deze pagina kunt vinden (formulier voor herroeping.doc)