VERDRAAIDMOOI

Werken met mijn handen met levend materiaal als hout is mijn hobby en passie. Hout heeft een eigenheid die zich niet laat bepalen maar zich gelukkig wel laat sturen. Iedere houtsoort heeft een eigen karakter en wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal al een leven achter de rug hebben. Als aan dat leven een eind gekomen is ontstaat de uitdaging een nieuwe bestemming te zoeken. Die uitdaging probeer ik binnen VerdraaidMooi vorm te geven.

Naast ons huis heb ik de beschikking over een echte "werkplaats" van 5.50 bij 2.50 meter. Met een beetje passen en meten (en wat creatieve oplossingen) staan daar een aantal machines die onontbeerlijk zijn voor het maken van mijn creaties. Dat betekent dus een beperkte opslagcapaciteit voor mijn "produkten". Om toch actief te kunnen blijven verkoop ik wat ik zoal gemaakt heb. En....heb ik niet al te veel voorraad. Als ik een voorwerp niet op voorraad heb maak ik het ter plaatse: dat kan invloed hebben op de levertijd. VerdraaidMooi is (nog) niet zo groot als Bol of als Amazon. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis gaat niet op maar het is altijd zo dat binnen 8 werkdagen uw bestelling op de bus gaat. Dat is ook een beetje het gevolg van de wens om exclusieve produkten te maken: er is er altijd maar 1 exemplaar van, door u zelf gekozen! Ook als is het model hetzelfde en de wijze van bewerken ook, dan nog maakt het feit dat hout onvoorspelbaar is en ieder stukje anders, het produkt tot een uniek exemplaar....speciaal voor u! Naast mijn eigen creaties maak ik ook voorwerpen op verzoek. Heb je een idee, een mooi stukje hout of een wens.... neem contact op en misschien kan ik het voor je maken.

Om te voldoen aan de eisen van de wet staan op deze website veel teksten die wettelijk verplicht zijn. Ik geloof in mijn produkten die ik met aandacht en liefde voor het materiaal maak zoals u dat heeft samengestelt en mooi vindt. Bent u niet helemaal tevreden of is het toch niet helemaal geworden wat u ervan verwacht had (en dat kan want ik werk met natuurprodukten) dan staat het u natuurlijk vrij om gebruik te maken van de rechten die u als consument heeft. Maar voordat u dat doet wil ik u vragen contact met mij op te nemen: ik weet zeker dat we tot een oplossing komen!


En ere wie ere toekomt: de foto's zijn gemaakt door Annemieke Keijzer!! Met veel dank!!

  Creativiteit binnen de kaders van een omlijnde vorm.  

- SUZAN SIJMONSMA, EIGENAAR VERDRAAIDMOOI